luni, 5 octombrie 2009

Nu ma dau dupa cum bate vantul.

Ete pe dracu. Imbecila expresie. Bineinteles ca te dai. Fie numai de dragu de a nu-ti strica freza sau ca nu cumva vreo suva de par rebela sa sfarseasca salasluind pe buzele tale proaspat glossuite. Esti fraiera, pha.


Mi-am uitat incarcatotul pe la George si demachiantul pe la Danut. Si telefonul pe la Riri dar asta nu-i important.


Am cules si sortat porumb. Am mers cu o caruta cu o iapa superba pe care o chema Olga. Am degerat in rochie cu spatele gol pe ploaie, la vreo 10 grade, noaptea. Mi-am infipt un toc in nisip si mi-am rupt o unghie. Mi-a blocat George o roata. Mi-a deblocat George aceeasi roata. Mi-am cumparat pneuri si un tablou de sigurante dintr-lea de se-nfig.


Am speriat o baba cape m-a facut curva. Am ars un comutator de stergatoare. A, calcat un soricel, noaptea, pe un drum de tara. M-am facut ca dau peste Riciu vineri seara. Am facut drumul Giurgiu-Bucuresti-Giurgiu de doua ori in aceeasi seara, tot vineri. Vineri seara n-am dormit iar sambata seara imi tremura existenta pe la kilometrul 25 cand am facut pauza de odihna.


Am trait ziua in care sa-l vad pe Danut ca nu se trezeste inaintea mea. Am trait si ziua in care sa-mi zica mie Mistra ca sticku meu e virusat si ca mi-l curata el cu avastu. Cat de hacker esti, frate! M-ai dat jos de pe cacat! Io, ca fraiera ca sunt, o dadeam inainte ca U3-ul il detecteaza avastu k troian sau spy penca ai u versiune veche la antivirus! Ptiu ce mi-ai luminat neuronu, atotputernicule!


Refuz sa cred ca nu stiu sa conduc pentru ca prefer sa mai merg 20 de metrii si sa fac dreapta decat sa intorc din 3. Refuz sa cred ca nu-mi ingheata instalatia daca nu pun antigel. Si refuz sa ma imbrac in apntalonii aia verzi penca nu-mi plac!


Dar a meritat totul caci am apucat sa vad cu ochii mei cum Riri nu scoate un cuvant, cum ma benocleaza Monica si bruneta aia, cum Danut nu intelege de ce ma benocleaza alea, cum Ceoai se prinde de tot ceea ce facem noi acolo si cum Deni cu Danut si cu Jenel fac gratar in timp ce eu, riri si proastele mai sus mentionate ne tragem ocheade si ghionturi pe sub masa mult prea inalta.

Priceless.

Niciun comentariu: