sâmbătă, 10 martie 2012

Ar fi mai bine sa nu
Gandesc prea mult in ultimul timp. Plus ca ma gandesc numai la aberatii, visez, si am impresia ca vreau prea mult.

Stii ca mi'au dat trei lacrimi cand ti'am citit mesajul. Stii ca n'am stiut ce sa inteleg din el. Sper sa stii ca eu tot vreau tot ce ti'am zis ca vreau, numai sa le mai vrei si tu.

De fapt, am doua probleme.

In primul rand....mi'e frica pentru tine. Si mi'e frica pentru ca nu stiu. As vrea sa stiu ce s'a intamplat, cum, de ce. Presupun ca e vina mea intr'un fel sau altul si ma uraste. Probabil m'ar calca pe cap daca ar putea. Am vazut un numar pe telefon si presupun ca era ea. De fapt, in mintea mea s'a derulat deja scenariu in care ii raspundeam si ma certa parinteste, dar cu furie oarba. Imi imaginez ca mi'ar fi zis "fetita". Si da, am un miliard de raspunsuri la orice ar fi putut sa'mi zica, dar nu, nu i le'as fi dat pe niciunul pentru ca te respect prea mult ca sa ma exteriorizez violent, fie si verbal, catre ea. Cel mai mult mi'e teama ca nu esti ok. Sper sa fii ok. Vreau sa fii ok. Zi'mi ca esti ok.....


Apoi...mi'e frica si pentru noi.....daca stau bine sa ma gandesc..mi'e cam la fel de teama pentru noi cat si pentru tine, dar nu pot sa le pun pe acelasi plan pentru ca...daca stiu ca tu esti ok...I'll survive.


In alta nota... sa'ti zic de pe acum ca sunt 85% sigura ca ma aspteapta aceeasi chestie. Monstru' nu prea mai vorbeste cu mine de aseara si azi m'am trezit si la jumatate de ora a plecat. Partea mai putin interesanta e ca pe mine nu prea ma intereseaza.


Oricum... mi'e suficient un "sunt bine" si o promisiune vaga ca o sa vorbim. Dar in lipsa lor, azi e ziua mea. Azi e ziua mea sa beau fara sa ma imbat. Azi ma imbrac frumos si desenez. Azi ma incalt in pantofii pentru tine si desenez ingerasi cu lacrimi pe buze. Azi...ca in 85% din restul zilelor mi'e prea dor de tine ca sa ma suport treaza. Azi dorm doar ca sa te visez. Azi zambesc tamp cu o lacrima in coltul ochiului cand ma uit la poza cu tine.


Si..azi am alt playlist :
- Faith no More - Evidence [pentru ca'ti place]
- Rascal Flatts - What hurts the most [because yes, it hurts]
- Blink 182 - I miss you [ because I do]
- Adema - Giving in [pentru ca exact asa ma simt]


Cred ca e a 25'a oara cand te sun degeaba.... I miss u....

Niciun comentariu: