duminică, 11 aprilie 2010

Am ajuns. Si dadeti'va'n pula mea. Pentru ca pot.

Nu inteleg cum, fara sa ma fi cunoscut de mai mult de 2 minute poti sa tragi asemenea concluzii drastice. Sa nu ma intelegi gresit, nu ma simt. Pur si simplu imi pare rau pentru lumea care’si pierde timpul pe langa tine, ascultand ce regurgitezi. Daca memoria si inteligenta nu te’ajuta, frate, lasa’te de meseria asta, ca mai mult iti faci tu probleme. Asta bineinteles, daca tii vreun pic la credibilitatea ta. Nu vad cum poti sa’ti permiti sa te iei de mine, ca doar n-am supt aceeasi pula in tandem.

Da, frate, ma afecteaza ce’ai zis. Si nu pentru ca ma doare de parerea tau sau pentru ca ai juca vreun rol catusi de putin important in viata mea, dar pula mea, impartim o chestie si nu mi se pare corect sa’mi negi accesul doar pentru ca iti dai tu aere de atotcunoscator.

Nu esti supraomul. Nu esti nici macar in acelasi plan. De altfel, nu esti nici macar in acelasi plan cu mine. Disperarea ta ma sperie si o compatimesc pe saraca fiinta pentru ce’ti trece prin cap sa-i faci. Si nu pentru ca ar fi ceva deliriously wrong, ci pentru ca e primul si singurul lucru pe care-l expui. Nu e nesimtire, frate. Si nu e lipsa de resurse. Si daca as zice ca e prostie, ti’as supraestima capacitatile. Am mai vazut si eu oameni nescosi in lume, dar nici chiar crescuti in grota cu prieten o piatra si drept iubita o mana de paie.

Am facut destule prostii cu ajutorul carora puteai sa ma desfintezi usor, pe cuvantul meu! De ce pula mea debitezi? De fapt, de unde sa stii tu din moment ce abia am schimbat 2 cuvinte in 6 ani. Iti inteleg scopul. Si inteleg ca de fapt vroiai sa faci un bine. Pe bune, am priceput din prima! Desi cel mai probabil habar n-aveai ca vroiai sa faci bine. Nu stiu..parerea mea e ca la ce efort momumental ai depus in incercarea de a ma ingropa, ori ti’era frica ori nu stiai cu ce se mananca.

Ia exemplu aici frate. Eu am deschis gura abia dupa ce m-ai enervat vreo 2 saptamani constant. Exact, sunt mai presus ca tine. Si imi pare rau sa’ti zic, dar ti’am cam distrus campania cu doar 3 cuvinte. Da, mah, I’m that good. Nu m-am apucat sa le povestesc celor atat de multe personae, de a caror parere te agati cu vadita disperare si ochii lucind a speranta, [si pe care da, le cunosc. Poate ceva mai bine ca tine.] de problemele tale medicale, lipsa ta de incredere, faptul ca esti vag impotent si limitat social si intelectual. Da, mah, na k stiu si astea! Si uite, bai pula, ca tot am invatat lumea sa nu inghita ce scuipi tu. Si’am facut-o cu zambetul pe buze.

In fine, I’m rambling. N’am nimic personal cu tine, frate. Fii bou, inapt, imbecil, si orice alt apelatv dragastos, dar do it on your own time. Nu ma distorsiona pe mine ca sa ai tu material pentru ca n’ai vrea sa stii what you have coming. Trec cu vederea acum de dragul lor, desi nici tu nici ei nu meritati atat. Si sa nu crezi ca incerc sa demonstrez ce suflet mare am, ca nu asta fac. Mi’ai cauzat destule dureri de cap. Sa te astepti ca in orice moment sa ma razgandesc si sa te calc pe cap. Si’o sa’mi curga lacrimi de plastic pe obraz pentru soarta ta cruda si tot eu o sa castig puncte.

Nu’ti doresc sa ajungi sa ma cunosti intr’atat incat sa stii ce’am vrut sa zic.

21 de comentarii:

Stefan spunea...

bai, ce pula mea sa comentez aici?

OaNa spunea...

c vrei. nu t cenzureaza nimeni.

Stefan spunea...

pai nu stiu... toata lumea e suparata

OaNa spunea...

care toata lumea? eu sunt de'a dreptul euforica.

Stefan spunea...

ya right,,,

OaNa spunea...

jubilez, in pula mea. nu vad de ce nu s-ar observa...

Stefan spunea...

te astept sa jubilezi in pula mea...

OaNa spunea...

all in do time, cher.

Calin.Crainic spunea...

la ce ma gandesc eu: de unde pula mea stii tu de pula? ai vazut ca e un cuvant care se repeta des pe blogu': close to the edge?

OaNa spunea...

//Calin.Crainic

la ce ma gandesc eu: de ce ar avea cea mai infinitezimala urma de interes pentru tine chestia asta?

Calin.Crainic spunea...

eram doar curios daca asa le invata pe fetitele din ziua de azi mamicile cu carnea. uite d'aia!

OaNa spunea...

//
curiosii mor repede.

andrei spunea...

nenea calin , friendly advice back the fuck off , fara suparare dar esti cam prea inocent pt blogu` asta , si revenind whjo pissed you off?

OaNa spunea...

//andy

conteaza cine? sau..do u plan on running him over?:D

andrei spunea...

i just might, but not just now tre` sa-mi repar yet again tancul

OaNa spunea...

iti imprumut io botosu' meu daca iese din service anytime soon :))

Calin.Crainic spunea...

ha, ha, ha... ma faceti sa ma rad. da, ati citit bine. andreiule, ia zi-o si pe romaneste. sau nu-ti iasa traducerea si-ti da cu res. pe de alta parte, mai trebuie sa te nasti o data sa-mi dai "sfaturi prietenesti". tu n-ai aceeasi impresie ca si mine ca ne-am imprietenit cam repede?

Calin.Crainic spunea...

apropo: ma intorc!

OaNa spunea...

play nice.

calin: nu insist, dar pula mea

Calin.Crainic spunea...

draga mea... exact asta ziceam si io. doar ca eu vorbeam despre a mea. "nice to met you"- ca sa vorbesc pe limba voastra.

OaNa spunea...

//calin:

numa' pe "limba noastra" nu e aia.