joi, 11 februarie 2010

De nervi.

Eu zic ca ne mai trebuie zapada. E clar prea putina. Vreo 30-40j de centimetrii ar fi bineveniti. Mai fac un patinaj artistic pe DN1, imi mai sparge un plug stopul, e fun. Macar am activitate, spre deosebire de acum. Nu ca as putea sa ma deplasez undeva in urmatoarea saptamana, dar that's another story.
Incapacitatea mea de a ma deplasa mi-a cauzat multa plictiseala, fapt pentru care am revenit la blog. Ma rog, alta problema.
So, rezumat relativ.
Am comandat o telecomanda infernal de scumpa doar de dragul de a schimba rezolutia dintr-un sigur buton si nu din meniu. Demential.
Mi-am taiat unghiile din cauza lui Andrei. Si-am mai facut niste chestii interesante tot din cauza lui. Sau datorita, nici nu stiu ce se potriveste mai bine.
Mi-a facut Cristi reducere pentru ca am vorbit si am facut cunostinta pentru a coispea oara cu Aditza.
Am fost martora unei tentative de sinucidere esuata. A vrut Aida sa se arunce de la balcon, din dragoste. Dar a realizat ca 3 metrii is not a long way to fall.
A murit Nicusor. Si Aurel. A lot of dead people lately.
Ah, si inca ceva. In ziua aia cand au fost -77 de grade sau gen, in timp ce lui George ii facea rezervorul dop de gheata si-i ingheta electromotorul, in timp ce lui Gulie ii ingheta instalatia si lui Neutronu' ii pleznea radiatorul, guess what I was doing! Riri.

Nu stiu de ce m-am apucat iar de blog ca ma plictisesc scriind.

Un comentariu:

Suflet naiv spunea...

fa-o mai des ^^