joi, 30 aprilie 2009

Caietul cursantului. Amalgam de orice-uri.

Depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul sau pe langa un obstacol aflat pe acelasi sens, prin schimbarea directiei de mers, a benzii de circulatie sau iesirea din sirul de vehicule in care a circulat initial.

Exista un indicator auto care interzice accesul vehiculelor care transporta substante de natura sa polueze apele. Alt indicator rutier confirma directi de mers spre o localitate si distanta pana la aceasta. Un alt indicator semnalizeaza sfarsitul unui tunel, pentru cei mai putin inzestrati, care ar fi putut sa se gandeasca ca lumina brusca la care le-a fost supusa retina la iesirea din tunel era de fapt un OZN sau un bec de 500.

Instalatia de aprindere este alimentata de baterie si este alcatuita dintr-o bobina, un ruptor-rotor, bujii si condensator.

Ambriajul nu cupleaza cand cursa libera a pedalei este prea mare si cand parghiile de debreiere sunt dereglate sau rupte.

Oprirea voluntara neregulamentara se sanctioneaza cu amenda contraventionala si 3 puncte de penalizare daca aceasta se face in mod nejustificat pe banda de urgenta a autostrazii sau pe partea carosabila a drumurilor expres sau a drumurilor nationale europene.

Adica dau de carnet.

Un comentariu:

andrei spunea...

Daca vrei mai pune dastea ca eu chiar credeam ca indicatorul ala e atentie OZN , cred ca de aceea am picat sala:P