vineri, 3 aprilie 2009

What do we do when we're not sleeping? - HECTOR!


Bine, era "who" nu "what" dar lasam gramatica la o parte.

Hector.

Hector este amantul comun al meu si al Issei. Hector e brunet cu ochii negrii si ten masliniu. Are 1,85, dantura perfecta, maini finute, degete lungi si bicepsi cizelati, dar nu exagerat de mari. Are 28 de ani. Se imbraca numai in costum, la care asorteaza cu mare clasa turtleneck-uri.
Hector poseda un Rolls Royce Phantom, un Maseratti, un Jaguar si o Zonda. Si, evident, un Kawasaki Ninja. Pe Issa o plimba cu Rolls'ul, pe mine cu toate.
Ocupatia lui Hector, lasand la o parte cea de a ne satisface mie si Issei toate poftele sexuale si non-sexuale, este cea de broker.
In timpul liber Hector intreprinde o multitudine de actiuni. Este jokeu colectionar de timbre si tablouri rare. Bineinteles, posada cel putin un Van Gogh. Si calareste in soare, uitandu-se la un tablou [tablou care se afla in mainile de incredere ale scavului sau personal, aflat alaturi, tot calare] si lingand un timbru, cu pula in vant, ca asa e sexi[sclavul e imbracat, ca se simte complexat de frumusetea si centimetrii lui Hector].
Hector este atletic, din cele-afara de dotat, un contorsionist sexual si un pianist excelent. Ceea ce explica faptul ca locul sau preferat pentru a face sex este pe pian, iar apoi canta emotionat arii din Bach cu dedicatie personalizata, lunea Issei, miercurea mie. Este dansator inflacarat de tango si salsa. Shake it to wake it, baby!
Eu si Issa comunicam prin mesaje subliminale lasate la intamplare pe Hector, materializate in urme fine de parfum, eu pe stanga, Issa pe dreapta. Sau eu pe stangul si Issa pe dreptul, nu ma cert pe gramatica acum. Daca este Dior J'adore este al meu, daca este Moschino I Love Love sau Nina Ricci este al Issei.
Hector e dinamic, perpetuu in schimbare si in cautarea perfectiunii individuale. Este un fel de Dorian Gray fara remuscari.
Unde locuieste Hector ma intrebati? Ah, dar unde NU locuieste Hector, caci are proprietati vaste peste tot pe glob. In Dubai, in California, in Las Vegas si fix deasupra Niagarei si-a trantit o mare vila. Bineinteles, cel mai mult si cel mai mult ii place in paturile noastre. Al meu si al Issei, sa se inteleaga.
Hector a urmat cursuri de Law la Harvard pe care le-a absolvit cu brio, si un master pe Economics la Stanford.
Tatal lui Hector, Richard Vanderbilt este avocat/doctor iar mama sa, Carolina Rockefeller-Vanderbilt este casnica, dar posada a degree in psihologie obtinut la Stanford.
Carolina tricoteaza, bea cafele si joaca bridge si whist cu restul prietenelor sale, aristocrate casnice. Si ocazional si-o mai pune cu Albert Moore, instructorul de tenis si prietenul cel mai bun al lui Hector. Saptamanalul botox si-l face la Monte Carlo.
Albert este sosia lui Brad Pitt.[ Brad Pitt din Fight club, nu de acum]. Are 27 de ani, este anarhist si i-o trage Carolinei numai ca sa-si bage pula in aristocratie. La propriu. Din cand in cand Albert mai participa la threesome-uri cu Hector si cu mine/Issa. Dar cel mai mult ii place cu Issa caci o iubeste patimas in secret,intrucat vede tendinte anarhiste in ea, dar ea este above all that.

Stay tuned sa cititi AVENTURILE LUI HECTOR!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hector sounds dreamy , P.S. cum pot sa fac si eu cunostinta cu D-na Carolina?:P

Put a smile on your face. spunea...

Hmm... vreau si eu un pic de Hector, can I get him?:D