vineri, 27 martie 2009

Ah, si maine plec in Cehia.

Bun. Zilele astea s-au intamplat multe dar sa intelegeti ca nu am de gand sa va povestesc prea multe, in principal pentru ca nu prea ma intereseaza de voi in momentul asta dragii mei.

N-o sa va povestesc decat despre tata. Dupa cum stiti, tata cam este un nenorocit si nu in sensul ca e futut in cur de soarta. Tata are abonament la cosmote. Si i-a venit factura, pe care mama a plasat-o atat de bine incat nici ea nu a mai stiut unde s-o caute. Si a trebuit sa ma deplasez eu catre o locatie in care pot plati factura numai in baza numarului de telefon intrucat trecuse data scadenta. Toate bune si frumoase, numai ca la cateva zile, a venit tata beat acasa, suparat nevoie mare ca l-au sunat aia de la cosmote ca nu le-au ajuns banii in cont. Dupa indelungi tratative telefonice cu domnul in cauza, acesta ii cere lui tata codul numeric personal, pentru a verifica daca intradevar vorbeste cu posesorul abonamentului si nu cu un idiot ordinar. Tevatura mare, vene umflate la tample, nervi draci si toate cele, amenintari cu darea in judecata, sugestia de a da posta in judecata si toate s-au finalizat cu remarca lui tata:

dar nu vreti sa va dau si numarul contului de la banca si pin-ul?


P.S. M-am decis sa invat maghiara, cu toate ca mi se limba plimba in gura cand incerc sa pronunt un cuvant, dar ea cica e limba fonetica, conform Wikipedia. Noh, sper ca am tradus bine:


"
Jó. Ezekben a napokban is történt, hogy jobban megértsék, de nem akartam túl sokat beszélni, főként azért, mert nem túlságosan érdekli most kedvesem.
Nem csak meséltem apám. Mint tudod, mint apa a bunkó, és nem abban az értelemben, hogy megdugtam a seggét a sors.Apám már feliratkozott COSMOTE. És a számla jött, hogy az anyja úgy is, hogy ő már nem tudja, hol úgy törekszik. És én is megyek egy helyen lehet fizetni a számlát, mert csak a telefonszám el kellő időpontban.Minden jó és szép, csak néhány nap, apám jött haza részegen, indulatos, mint amennyire szüksége van, hogy COSMOTE, hogy nincs elég pénz a számlájára.Miután hosszú telefonbeszélgetést úrral esetben azt kérik, az apja a kódszám ellenőrzésére ha valóban beszélt a tulajdonos az előfizetés és nem egy hétköznapi idióta.Ricsaj nagy vénák duzzadt a templomokat, idegrendszer frász, és minden, ami fenyegeti, hogy a bíróság előtt, azt a javaslatot, hogy a postán a bíróság előtt, és minden kész volt az ő apja különböztetni:

de nem akarjuk, hogy a bankszámla számát és a PIN-kódot?
"

Niciun comentariu: