marți, 17 februarie 2009

Tralalalalalaaaaaaa


Pentru prima data de cand am inceput lucrul aici, am ocazia sa nu fac nimic. Adica efectiv ma uit pe pereti in speranta ca o sa adorm cat mai repede, casa ma vada restul de colegi si sa fie atat de draguti incat sa nu ma trezeasca. N-am sanse sa se si intample asta dar am dreptul sa visez.

Si ca sa ajungem la subiectul nostrude astazi: v-ati gandit vreodata cat de usor puteti sa fiti arestati? Pentru cele mai stupide "crime",ca sa zic asa. Spre exemplu, avem urmatoarea "legenda urbana". Am aflat-o acum ceva timp, de la vecinul impatimit de povestit, Mirel.

Se face ca un nene era foarte suparat ca nevasta-sa ii facea viata a living Hell si hotaraste sa-i dea o lectie. Asa ca intr-o zi, dupa ce sotia pleaca la cumparaturi, el deschide larg usa de la apartament si se posteaza in pozitia unui om proaspat spanzurat, astfel incat sa poata fi vazut chiar din dreptul usii. Si intamplator, trece femeia de servici pe palier, observa "nenorocirea" si decide sa profite si sa fure din apartamentul decedatului ca,deh,lui si-asa nu-i mai trebuie. Si mergand ea tiptil prin casa sa n-o auda vecinii, ajunge in dreptul spanzuriciului si acesta, crezand ca e sotia sa, deschide ochii si face "BAU!". Femeia, ingrozita, tipa, lesina, si moare de atac de cord. Si inviatul nostru din morti este arestat pentru omor prin neglijenta. Isn't that nice?

Niciun comentariu: