luni, 18 mai 2009

Experiment

Hai sa incercati ceva, cobaii mei mult iubiti.

Ganditi-va la o persoana cu care ati fost prieteni buni acum ceva timp. Dar sa fi trecut minim 1 an de cand nu ati mai vorbit. Asa, ca sa nu va mai amintiti sigur de ce ati incetat sa vorbiti.
Apoi, contactati acea persoana. Vorbiti. Reinnodati prietenia. Petreceti impreuna cat mai mult timp. Daca nu e posibil, vorbiti cat mai mult. La telefon, pe net, nu conteaza. Puteti sa va trimiteti scrisori personalizate sau sa va dati intalnire la meciu' lu' Poli for all I care. Dar sa fiti la fel de buni prieteni precum erati inainte. Daca nu se poate, aim for the next best thing.
Incepeti si va faceti mici favori. Apoi cresteti intensitatea si menirea lor. Fiti draguti, simpatici, intelegatori, dragastosi.
Si exact cand va ganditi ca acea persoana s-a schimbat pentru voi [sau datorita voua] si ca este timpul sa va duceti amicitia la urmatorul nivel, va fute direct in plex. Si o sa cadeti....adanc...pe ganduri...si o sa aveti o revelatie. O sa treceti peste lapsusul recent si o sa amintiti clar si limpede ca apa plata cu lamaie si fulgi de gheata de ce nu mai vorbeati in the first place. Ca are toane. Ca va amageste. Ba cere prea mult, ba nu vrea nimic. Ca nu va baga in seama. Ca s-a culcat cu cel mai bun prieten al vostru si nu v-a anuntat asupra intentiilor sale. Si alte chestii d-astea insignifiante.

Si dupa ce faceti toate astea, sa-mi dati de stire cum va simtiti. Ca realmente as vrea sa stiu daca am fost atat de nesimtita si insensibila precum mi-a fost reprosat.


In alta ordine de idei, v-ati gandit vreodata ce misto ar fi sa aveti vreo 5-6 pitici asistenti personali care sa se plimbe toata ziua dupa voi si sa va spuna cu cine trebuie sa va intalniti in momentul urmator, cine este acea persoana, de ce va intalniti cu ea si daca prezinta un interes major sau nu? I mean like, come on, how in Hell am I going to remember all that load of crap?
Uuuuu..si in timpul liber sa va spuna bancuri, stand up comedy like, ca sa nu va plictisiti.

Cateodata gandesc prea mult. Si mi-ar place tare mult sa am o pisica cu blanita mov naturala. And a hat.

2 comentarii:

Asandro™ spunea...

:)

andrei spunea...

should the hat have natural purple furr too?