vineri, 12 martie 2010

Bai, deci....


...sunt la capatul lumii. Cu Riri. Adica ma rog, Riri e la munca,eu stau cuminte in camera. Cuminte, tu!
Cum sa va explic eu...am scurtat vacanta cu Danut pentru ca, pana mea, mi-ardeau calcaiele! Am avut proasta impresie c-o sa rezist, dar I should have known better. Niciodata nu-i rezist lu' Riri.
Cu toate ca mereu zic "nu pot sa vin" si mereu ma duc, tot mereu, la 2, 3 zile las vesnicul bilet: "ti-am luat masina, stii tu. vorbim." da' singura data cand am vorbit cu Riri a fost acum vreo 2 ani, cand el era inca pustan si eu eram inca satena.


...tot timpul cand am avut probleme, de orice fel, am avut pe cineva langa mine care sa-mi spuna "Ah, naspa....hai la munte!". Mereu m-a binedispus Claudiu. E genul ala de om la usa caruia apari la 6 dimineata cu bagajele facute. Si nu te-ntreaba ce si cum, unde plecati, nici nu te pofteste-n casa. Sare-n adidasi si la 5 minute face rezervare din masina pentru o camera la Sinaia. Tin minte ca acum cateva luni am realizat, pe langa Ploiesti ca nici nu si-a incuiat usa. Dar nici n-a zis sa ne intoarcem si n-a dat nici macar un telefon. Claudiu e intruchiparea extazului si calmantul perfect.


...cred ca imi pare rau de Danut. Adica imi pare rau ca ma crede. Ma gandesc ca daca nu mi-ar facilita atat de mult escapadele as fi o persoana mai buna. Imi placea naivitatea lui, dar acum imi vine sa-i prind coaiele intre usa si toc de fiecare data cand zice "bine. Hai, du-te". mai demult ma gandeam ca il stric. Poate mai mult ma strica el pe mine.


....mi-e urat sa ma dau jos din pat. Ma gandesc ca afara e frig de crapa pietrele si eu am venit intr-o camasa albastra.E prea multa zapada peste tot. Mi-as dori o ploaie de primavara.

9 comentarii:

Suflet naiv spunea...

Ai un stil aparte in a scrie :)

OaNa spunea...

uhm..mersi.:D cred...

Stefan spunea...

intr-adevar, e naiv...

OaNa spunea...

@Kaos: nici n-ai idee cat de grav

Stefan spunea...

@OaNa - e suficient ca, nu mai conteaza cat...

Stefan spunea...

geloasa? de ce?

Stefan spunea...

de ce geloasa, fata?

andrei spunea...

a mi se scuza profunzimea, dupa ce am postat aia m-am lasat de fumat:P

OaNa spunea...

@ andrei - si tu k mine sau ceva mai serios?