miercuri, 10 martie 2010

De la inceputul inceputurilor inceputul incepe normal.


Bine, probabilitatea k ceva sa inceapa normal e cat se poate de scazuta. Si in plus, din moment ce eu narez intamplarea, nu pot sa va spun clar cam cat de normala este.


Situatie ipotetica.

Esti un mascul alfa, feroce si stapan pe situatie. Ai o iubita. Pe care ai fugarit-o vreo 2 ani sa fie cu tine, iar ea, din motive necunoscute, iti cedeaza intr-un final. [eu pariez pe varianta cu "I wanted him 2 get it out of his system"]
Printre multe alte lucruri pe care le faci cu ea, va duceti in vizita la cel mai bun prieten al tau, barbat bine si el. Chiar ceva mai bine ca tine. Respectivul.. cu o fufa si el pe-acolo.

Va uitati la un film, fumati un pachet de tigari, beti o bere si-un suc. Timp in care fufa intra la banuieli. N-o fi ea cea mai inteligenta dar macar observa ca girlfriend'ul tau si boyfriend'ul ei se inteleg mai bine unul cu celalalt decat cu cel/cea alaturi de care se afla intr-o relatie in momentul de fata. Tu nimic, chior si surd.

Plecati linistiti, girlfriend'ul tau nu lasa nimic de banuit ca doar e actrita buna. Dar lasati in urma o felina pusa pe scandal si un lup pus pe despartire. De aici totul decurge natural.

Trec vreo 3 luni, timp in care iti pierzi girlfriend'ul si best friend'ul. Nu poti sa te pui cu dragostea. Sau cu atractia fizica, misterul noului, ceva centimetrii si conditii de viata in plus.
Mai trec niste luni. Vreo 2 ani jumate mai exact. Reinnozi partial amicitia cu fostul tau best friend.

Intrebarea mea e: te duci la nunta ex-best friend'ului cu ex-girlfriend'ul tau?


P.S. Va place desenul meu? :D

4 comentarii:

Stefan spunea...

nu te duci, dar nu de draci, ci pentru ca banii aia iti trebuie si tie...

OaNa spunea...

well thats a new way 2 look at it. banuiesc k, eventual, la nunta mea imaginara n-o sa vina prea multa lume :)

viscuprosti spunea...

misto desenu. long live manga

OaNa spunea...

@ viscuprosti - asa am zis si eu