marți, 23 martie 2010

Mi'e foarte, foarte somn si am o idee.


Eu am niste concepte ciudate.

N’are sens sa vi le expun pe toate acum, le luam cu usurelul. Azi vorbim de bautura.

Eu cred ca exista 2 situatii cand cineva bea. Ori bea sa’si potoleasca setea, caz in care tre’ sa fie ceva racoritor gen, ca sa simta efervescenta momentului atunci cand lichidul ii atinge papilele gustative. Ori bea ca sa se faca pula. Caz in care se vrea ceva puternic, cu gust cel putin obscen.

Nu inteleg berea. Nu inteleg de ce e amara. Adica care e scopul pentru care berea e amara. Nu inteleg nici oamenii care beau bere de sete. Mie nu’mi trece setea de la ceva amar la fel cum nu’mi trece nici oboseala dupa ce dorm pe un pat foarte pufos. De altfel, nu’i inteleg nici pe oamenii care beau bere ca sa se imbete. Adica..de ce sa te chinui o seara intreaga ca sa te ametesti relativ? Si eventual sa’ti fie rau a doua zi. Si eventual, daca e o activitate ceva mai mult decat ocazionala , sa faci si burta. Si sa te paraseasca nevasta ca esti sloppy. Si sa ia copiii cu ea. Si sa ramai singur. Si sa te inunzi in bere pana la punctul in care o sa poti sa’ti pavezi curtea, sa’ti remodelezi fatada casei si sa’ti contruiesti inca 2 camere si 3 bai, inclusiv cazi pentru fiecare, din cheitele de la cutiile de bere. Si sa mori inecat cu un cartof prajit, care este singura mancare pe care stii s’o gatesti. Si sa zica lumea ‘da’l in colo ca o merita, nu vezi ce pavaj urat are? Si ce naspa e fatada de la casa? Wai si are o cada foarte ciudata, din metal asa. Las’ ca he had it coming! “. singura bere pe care o beau by choice e salitos mojito. But then again, ce stiu io ca’s doar o pizda proasta.

Nu inteleg bauturile dulci. Gen angeli draci pe tava si lichiorul de ciocolata. Daca vrei ceva dulce cumpara’ti in pula mea o prajitura. Ah, vrei sa te si imbeti? Cumpara’ti in pula mea o prajitura si o sticla de whiskey! E mult mai simplu, eficient si sanatos. Bai pula, tu stii cate e’uri baga astia in lichiorul ala ca sa’ti para tie ca are gust de ciocolata, menta sau ,la naiba, pizda virgina? Atat de multe incat daca faci din asta un sport recreational o sa mori pana sa apuci s-o ceri pe curva aia a ta mica de nevasta. Nu ca te’ar fi acceptat. Si o sa mori si tu tot singur. si o sa zica lumea “cine, ala? nici macar nu era casatorit! Ai vazut cum sorbea lichior cu arome obscure din pahare anormal de mici? Da’l in pula mea de gay!” aceeasi poveste si cu cocktailurile. Orice se serveste intr’un pahar inalt, viu colorat, cu pai contorsionat, umbreluta si zahar de ornament pe marginea paharului nici macar nu merita mentionat. Rationament de pizda proasta, nu?

Nu pot sa beau coniac pentru ca’mi da borsu pe nas. N-am apucat inca sa analizez de ce. Dar e foarte naspa. Ca mie’mi place coniacul. Si nu, n-am impresia ca aia care beau coniac sunt definitia rafinamentului. Mi se trage de cand il urmaream pe Meciu cum prepara bauturi pentru toti ocupantii mesei lui. Juma de kil de bere si 100 de coniac. Carcalete gen. Oribil.

Inteleg lumea care bea vodka si whiskey. Parca mai inteleg si vinul intr’un fel sau altul. Pentru mine, restul bauturilor sunt doar zumzait de fundal. Irelevante. Dar ce stiu io ca’s doar o pizda proasta.

19 comentarii:

Stefan spunea...

eu beau ca sa ma fac pizda

OaNa spunea...

tu mereu esti exceptia c confirma regula. and i mean it in a good way.

Stefan spunea...

nu te indragosti de mine pentru ca platesc inttdeauna cu aceeasi moneda :)

OaNa spunea...

si? nu'ti asumi riscul? :)

Stefan spunea...

asta voiam sa te intreb eu pe tine

OaNa spunea...

sa nu spui nu k iar ma sperii...

Stefan spunea...

sa nu spun la ce anume?

OaNa spunea...

la intrebarea mea. si la mai nimic daca tot suntem la subiect :)

Stefan spunea...

mail...

OaNa spunea...

iti propun ceva daca'ti dau? adica, pot?:)

Stefan spunea...

ti-am scris deja pe mailul de pe yahoo... (il ai in profil) dar propune, a vedem ce poti

OaNa spunea...

astept. iti propun, stai calm. p mail. intai tre' sa fac o baie :)

Stefan spunea...

adresa nu e buna, am primit mesaj de eroare;
baie buna

OaNa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Stefan spunea...

ymail? n-am auzit...
raspunde=mi repede

Stefan spunea...

am pus si ymail si pe gmail, una s-a intors nu stiu care... sau poate ambele...

OaNa spunea...

ymail. un fel de overload de yahoo. ma astept sa dispari ca poate o sa am unde sa fug. :)

Stefan spunea...

am raspuns...

OaNa spunea...

am vazut acu'..