miercuri, 24 martie 2010

Rovid.


Urasc Militari’ul. Nu pot sa fac 2 pasi acolo fara sa ma impiedic de vreun bou de pe la mine de la tara. Si nu pot sa dau peste ei fara sa ma intrebe de vorba juma’ de ora. Ca ce mai fac, dar Dan ce mai zice, dar George se mai insoara, da’ ei nu m-au mai vazut pe la tara, de ce? Stau numai pe la Izvoru’ cumva? Cum e posibil asa ceva? Data viitoare o sa dau peste ei si n-o sa opresc sa vad daca i-am omorat sau nu.

Urasc Berceni’ul. Nu inteleg de ce toata lumea tre’ sa’mi dea mie pliante si invitatii si cupoane cu reduceri. N-am cerut. Se’aude, bai pula? Nu vreau nici revista cu oferte de la Hornbach, nici pliantul cu livrari de pizza strict in Berceni si Ferentari! Si nici n-am nevoie sa’mi fluturati ridichi supradimensionate si vinete tuguiate pe sub nas. Am si eu aprozar si piata in partea mea, mai civilizata a Bucurestiului. Nu tre’ sa ma car cu ele din curu’ alalalt al orasului doar pentru ca ale voastre sunt mai mutante.

M-as duce sa ma mut in Siberia, daca tot veni vorba.


Ma uitam azi la joburi pe net. Ca cica tre’ sa lucreze si eu ca nu convine statutul meu de intretinuta. I beg to differ.

Nu inteleg de ce te intreaba “ce asteptari salariale ai”. Adica daca eu cer mai mult decat oferi imi dai doar pentru ca am avut tupeu sa cer? Sau daca esti loial firmei. Gen ca tata? Ies din liceu, ma angajez la tine si ies la pensie de la tine de la firma? Sau gen n-am voie sa ma fut cu vreunu care nu lucreaza la firma? Dar cea mai stupida intrebare mi se pare “ce te diferentiaza de celelalte candidate?”. Bai, pula mea. Am ochi caprui, intrebatori and I give a killer blowjob! Te’ai lamurit?


Later edit: am aplicat si pentru un post de receptionera la un salon de masaj erotic :)

4 comentarii:

Stefan spunea...

te angajez

OaNa spunea...

asa, fara vreun fel de conditie/intrebare/orice?

Stefan spunea...

a killer blowob e un detaliu suficient

OaNa spunea...

am inteles. si de cand incep, sefu'?