marți, 23 martie 2010

Tre' sa va amintesc ca de aproximativ o luna ma chinui sa-l dau dracu' mai subtil pe unu'. De fapt, m-am chinuit cateva zile presarate in decursul a 2 saptamani pana mi'am bagat pula in ea de politete. De atunci de 3 saptamani ma chinui aproape zilnic sa'l fac sa inteleaga ca "nu te'as folosi nici drept scrumiera" nu e o declaratie de dragoste si ca "burn in hell" nu inseamna ca vreau sa iesim k e cald afara.

Azi ploua. Si trebuia sa ies cu cineva dar am plecat putin pe la Danut. Si oricum nu ieseam, ca ploua.

Ieri m-am injurat amicaal cu una pe la Lizeanu. Si am aflat k englezii nu stiu ce'i aia trecere de pietoni. Martora mi;e bara aluia cu Renault pe care l-a storcit ala cu Nissanu' pentru ca a avut nesimtirea sa opreasca sa treaca o baba. Deci a intrat in el si l-a impins usurel in mijlocul intersectiei, de unde ala a continuat putin drumul ca sa nu faca dezastru in rascruce. N-am putut sa ma abtin sa'mi derulez scenarii in cap. Scenarii in care ala ori ramanea in intersectie si era spulberat de alt idiot cu un bemveu X5 sau dadea peste baba gen. Cred k mi se trage de aici. De ce dracu' ma uit eu la toate porcariile pe net, nu stiu.

Ieri pe la ora 18 m-am pus sa dorm vreo ora jumate, ceea ce ar fi insumat un total astronomic de 3 ore jumate dormite in ultimele 3 zile. Trebuia s-o iau pe mama de la munca la 20. Si atat de bine am gandit faza cu somnul de dupa'masa incat la 21.30 m-a trezit cu mama pe marginea patului, multumindu'mi ca am fost s-o iau. I'am zis ca a fost un fel de razbunare dar ca am iesit in pierdere la afacerea asta.

Razbunare pentru ca acum cateva zile, o saptamana mai exact, am plecat eu undeva si i-am zis mamei sa'mi bage gecile la spalat. Si restul chestiilor care mai erau prin cos pe'acolo. Si a fost o intelegere perfecta intre noi doua intrucat seara, cand am venit acasa, am gasit cosul de rufe ravasit prin baie si nimic intins la uscat. Priceless. Nu stiu de ce ma ambitionez sa cred ca ea chiar aude ce'i zic in timp ce se uita la "Tanar si neprihanit".

Si mai vroiam sa va povestesc ceva dar nu mai am chef.

10 comentarii:

Stefan spunea...

viata simpla...

OaNa spunea...

acu' vezi de ce fug asa des?

Stefan spunea...

dar fugi des ?

OaNa spunea...

mai des decat as vrea sa recunosc.

Stefan spunea...

dar recunosti?

OaNa spunea...

numai cand n-am chef. sau cand nu fug. tu ce'ai cu "dar"-urile? :)

andrei spunea...

lichior cu gust de pizda virgina??? vreau si yo un bax like right now:P

OaNa spunea...

@ andrei - voi mereu vreti what u can't have.

andrei spunea...

eh it`s just human nature

OaNa spunea...

@andrei - ma dezamagesti cu acceptance'ul asta. :)