miercuri, 5 noiembrie 2008

Imprastii raze de soare cu dinti sfasietori......si iluzii de fericire cu umbre de suspine...


Vine un moment in viata fiecaruia in care ti-ai dori sa fii oriunde numai acolo unde esti NU ! fizic sau moral. Sau fizic si moral, in cazul meu. Privind in urma si realizand ce persoana, hai sa zicem 'imorala' am fost, m-am gandit sa arunc o privire profunda in adancurile existentei mele momentane. And I did not like what I saw. And I can't help but wonder...n-ar trebui sa iert greselile cuiva in loc sa le folosesc pentru a-l santaja? ar fi mai bine sa respect alegerile altora decat sa le critic? N-ar fi mai normal sa ma bucur de fericirea altora decat sa caut in mod constant noi mijloace de a le provoca neplaceri?
Am o prietena/cunostinta care este pe moarte, mai are maxim 3 luni de trait. Si ma intreb oare daca regreta ceva ce a facut sau ca nu a facut ceva pana acum..este o persoana foarte calma si pasnica, nu a facut nimic gresit niciodata iar 'extravagant' si 'scandalos' nici nu au loc in vocabularul ei. Oare acum nu regreta catusi de putin ca nu a facut niciodata ceva ce nu trebuia? NU ii pare rau k nu a simtit niciodata adrenalina curgandu-i prin vene, imbatandu-i fiecare simt in parte, facand-o sa oscileze intre extaz si agonie de 3 ori pe minut? Oare nu regreta NIMIC?
EU una regret multe. Il regret pe Emil, il regret pe Alex, il regret pe Adi. O reger pe Jenna, o regret pe Ali, o regret pe Mihaela. Regret ca ego-ul meu nu cunoaste cuvantul 'altruism' si ca singura persoana careia imi place s-o multumesc sunt eu. Regret ca n-am stat prea mult pe acasa. Regret ca am facut tot ce am vrut exact cand am vrut. Regret tot ce i-am facut si inca ii fac lui Dany... Regret multe, insa asta nu ma opreste sa fac iar si iar aceleasi lucruri.
Suna banal si total lipsit de originalitate, si nu s-ar astepta cineva la asta de la mine, dar...I guess that..at the end of the day, when you look in the mirror, all that counts is if you like what you see. I do. But I don't know for how long...

Niciun comentariu: