sâmbătă, 7 martie 2009

Fals.

Stiti ca ideea conform careia simti unghiile false ca si cum ar fi in plus si ca se distrug repede este falsa? Va garantez eu ca se simt cat se poate de naturale dupa ce le porti o zi doua. Dar v-ati gandit vreodata ca polistirenul este o arma ce provoaca dureri mai mari ca cele provocate de electrosocuri? [polistirenul e pex-ul...adica scartaietoare mai pe intelesul tuturor]. Si va spun eu...cand vi se pileste suprafata unghiilor cu o pila din polistiren va dor cuticulele de parca vi le freaca cu smirghel. Ah, si la unghiile construite din gel, sau tipsurile acoperite cu gel, daca va sunt pilite putin mai tare, cand bagati manuta in lampa aia cu ultraviolete incep sa va arda degetele ca si cum le-ati tine langa o flacara puternica. Smechera senzatia, iti da impresia ca mai ai putin si mori.

Si inca un fapt misto..manichiurista mea e din Republica Moldova si cand greseste ceva sau cand nu-i iese ceva perfect, incepe si vorbeste singura in rusa, ca sa se impulsioneze/imbarbateze or whatever. Si deseneaza niste labute de pisica dementiale! Tot pe unghii, bineinteles.
Ah...si si faza cum ca nu poti sa te legi la sireturi cu unghii false....fals. Si faza cum ca nu poti sa tastezi ca lumea cu unghii false....fals...daca ai laptup cu tastele mai late. :D

Niciun comentariu: