luni, 2 martie 2009

Anormala, but you already knew that

Dupa cate s-au intamplat in ultimul timp... mi se face si frica sa va mai scriu. Nu de alta dar mi-e ca daca vorbesc despre chestiile astea, se intampla iar si tot eu o sa raman sa strang cioburile dup-aia. Asa ca hai sa vorbim descpre chestii mai pamantesti.

Cum ar fi accidentul lui Grozavu'. Nu mai tin minte daca v-am povestit despre el. Omul se perinda spre casa linistit, tocmai se pregatea sa iasa din Bucuresti cand HOP!, o tanti din stanga lui a hotarat brusc sa fie extrem de generoasa cu el si, ea avand nevoie sa intre la benzinarie, s-a gandit sa-l duca si pe el la pompe ca poate ii trebuie si lui benzina. Asa ca l-a impins elegant in benzinarie, cu infimul pret al barii de pe spate, farurilor si stopurilor de pe stanga si usilor de pe aceeasi parte. Un fleac, m-au ciuruit. Asa ca respectivul pagubit s-a pus pe cautat service autorizat de compania de asigirari a doamnei. Si l-a gasit. Si a mai avut si norocul porcesc sa fie service-ul la care el lucreaza. Si intrucat nu il lasa seful sa se apuce de masinuta lui caci are alte urgente mecanice pe cap, i-a dat o masina , un Focus mai exact, ca sa se poata deplasa la munca. Si cand s-a gandit sefutul lui mai bine a zis ca "bai fraiere, de ce i-oi fi dat tu aluia, care intra in sevraj daca nu face accident intr-o saptamana, masina aia noua?" si i-a luat frumusel masina lui Grozavu' si i-a dat un ...un....un.... Tico. Tare nu? NU. pentru ca azi de dimineata mi-a fost dar sa merg si eu cu el. Si tin sa va precizez ca, netinand cont de faptul ca semnalele nu merg[adica nu clipocesc, pur si simplu stau aprinse] [si acest lucru mi-a fost dat sa-l aflu intr-o intersectie din Targoviste] si ca oglinda din dreapta[in care eu oricum nu ma uit] este lipita cu banda adeziva[ca daca bate vantul mai tare sau ai viteze exorbitante de peste 60 km/h se lipeste de geam, si ignorand faptul ca, pe autostrada, avand viteza de 110 km/h[stiu, si eu m-am mirat] masina trepida din toate incheieturile si usa mea [eu stand atunci in dreapta] parea ca s-a speriat si vroia sa fuga pe camp, si nesocotind faptul ca atunci cand trece un tir, un camion, o utilitara ceva pe langa tine, trotineta aia are tendinta sa te legene sa adormi, masina era in conditie buna. Si uite asa am mers eu cu o masina care in loc sa-i toarca motorul ii sforaie piticul care invarte la manivela sub capota.

Altceva? Uhm... am fost in Targoviste, dar nimic interesant, exceptand faptul ca am vazut 4 carute indopate cu 20 de rromi in doar 5 minute cat am stationat. Aa, si o satra de puradei cu pirande si pandele care jucau fotbal [cu o varza pe post de minge mi se pare] si incalzeau apa ca tuci ca sa faca zama de rata/gasca/pui de Crevedia. Ieri am cunoscut un om care are a catch phrase si anume "Care vrea sa-si puie, taica. Da-i in pizda ma-sii." Am primit ghiocei si brebenei de padure de la varul Gigi. Am fost asaltata de o nou descoperita verisoara in autobuz, iar vecina Elena mi-a demonstrat ca m-a urmarit in tot acest timp, caci imi stie si numele de familie, si unde cobor din autobuz si mai corupe si soferul sa ma lase la 5 metrii mai departe ca sa fie exact la mijloc intre unde coboara ea si unde cobor eu. Initial nici n-am recunoscut-o, am crezut ca e sor-sa. Later that day, care era si anume vineri, am plecat cu scuterul. Si luand o curba usurel ca sa n-o sperii ma anunta Danut ca "ia uite-i pe Manec si Gila" fix in fata mea. M-a implorat sa incetinesc, dar eu aud numai ce vreau, l-am salutat frumusel pe Manec, caci el a ramas locului, iar Gila a pornit cu scuterul sau, fara sa ma astepte si pe mine, lasand o dara de fum de esapament negru de la carburatorul si toba lui prost curatate. L-am ajuns foarte usor din urma, si presupun ca nu m-a auzit pentru ca scuterul lui este cu mult mai zgomotos decat al meu. Si Sigur nu m-a vazut caci nu mai are oglinzi. El dorind sa faca stanga, eu l-am claxonat sa n-o faca, dar el s-a grabit si a intrat pe o strada laterala, pavata cu pietris. Si a cazut. Si m-a injurat caci am lovit si eu o groapa. Dar mai interesanta a fost fata lui cand a vazut ca eu conduceam, pe care am observat-o cand am intors sa vad daca cu cumva a patit ceva. Era ok, doar cu orgoliul usor ciobit caci o fata stie sa conduca mai bine ca el si ii cauzeaza caderi d-astea dramatice.

Ah, si am primit multe ate d-ale dinamoviste, multe martisoare, floricele, buruieni si multe alte chestii perfect inutile, pe care nu mai stiu pe unde sa le pun sa nu ma mai impiedic de ele peste tot.

Niciun comentariu: