sâmbătă, 21 martie 2009

Pisici.

Si nu d-alea roz cu dungi albastre. Dupa cum urmeaza:

"Vindem pui de pisica rasa Birmaneza, fetite si baietei, import Ungaria, foarte spectaculosi ca fenotip, calitatea genotipului de exceptie, carnetel international de sanatate, deparazitati intern corespunzator si conform cu varsta.Unic in Romania! Oferim GARANTIE POST-VANZARE prin contract"
La 2 pisici achizitionate, primiti bonus, inclus in pret, un baietel sau o fetita import Ungaria, la alegere. Garantia se anuleaza daca se pisa pisica pe covor. Copiii sunt nereturnabili.

Si bonus: Devil's cat
Ideala pentru copii, pare lejer...a....pardon, usor criminala dar doar pare. In realitate e mult mai rau.

[Multumiri Issei.]

Un comentariu:

ORGANIZATOR ZBB spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii.
Multumim.