duminică, 22 martie 2009

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare


BITCH's guide

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she's left" (Marilyn Monroe)

Am decis sa descriu prototipul femeii care sa poata domestici barbatul modern. Si anume misoginul cu moaca de catelus plouat.
Prin BITCH n-o sa se inteleaga tarfa=curva=stoarfa=orice alt cuvant, cu conotatie peiorativa, atribuit unei femei care ori i-a refuzat o noapte de amor animalic masculului dominant si feroce, ori i-a depasit orice asteptari in materie de dorinte sexuale. Prin BITCH se va intelege SCORPIE, dar ii voi spune BITCH pentru ca suna mai mirobolant, mirific, fantasmagoric si bombastic.


Fac apel la constiinta voastra, dragi cititori, si va rog sa va ascundeti frumusel prejudecatile sub fund daca se poate, eventual sa le indesati cu grija intre buci si sa nu va scandalizati degeaba. Fetele astea exista si desi e posibil sa mijeasca un strop de sentimente nobile in ele n-o sa il iroseasca decat pentru acei cativa privilegiati.


The Bitch's DOs

1. manipuleaza - Da, o BITCH trebuie musai sa stie sa manipuleze. Ea apeleaza la compasiunea "gibonului" si ii gadila orgoliul pana la extaz cu rugamintile si ochisorii ei umezi de caprioara. Acesta se va simti prea mandru de sansa lui de a fi de ajutor, de a-si demonstra machismul pentru a realiza ca este manipulat.Si luand in considerare situatia ipotetica in care ii dejuca planul, don't worry, there's plenty of fish in the sea.

2. amana - Unii se arata ultragiati de faptul ca sunt amanati si e posibil chiar sa renunte, dar e prea mic procentajul pentru ca o BITCH sa renunte la o asemenea arma. The BITCH este o Scheherazade mai moderna, amana, intriga. Nu este totusi indicat sa amane 1001 de nopti, pentru ca i-o vor lua hormonii razna and that's not what she's aiming for.

3. minte - Evident! Barbatii mint, O BITCH trebuie sa minta mai mult si mai bine. Cele mai eficiente sunt minciunile cu un sambure de adevar. Detaliile sunt esentiale! Sunt foarte putini cei care stiu ca detaliile sustin cel mai bine minciuna.

4. citeste - Daca nu stie ca "knowledge is power" NU e BITCH. Carti. Da, cah pentru unele muieri dar merita. Se umfla vena in masculi cand se uita una desteapta si draguta la ei, si mai ales au tendinta sa fie obedienti pentru ca deh! the BITCH nu pare sa vorbeasca din carti cu poze.

5. selecteaza - Daca reflectia din oglinda o insufleteste in fiecare dimineata inseamna ca the BITCH trebuie sa aleaga un mascul al carui aspect nu produce poluare vizuala. Ea trebuie sa realizeze ca personajul care o insoteste spune multe despre ea prin simpla-i prezenta alaturi.

6. rade - Neaparat. The BITCH se doteaza din timp cu creme antirid si rade cu gura pana la urechi de cate ori poate. De ce? Simplu. Domne, masculii nu vor frustrate, complexate si nefericite. Prezenta muierii trebuie sa-i binedispuna si sa-i satisfaca, pentru ca nu-i asa?! ei merita asta doar pentru ca se obosesc sa respire acelasi aer cu inferioarele fiinte nascatoate de pui de om.

7. contrazice - Vai ce efect poate avea o discutie in contradictoriu! Trebuie mentionat ca masculii deseori sunt tentati sa se contrazica doar ca sa se faca vizibili pentru o BITCH. Ii amuza micile certuri, deci the BITCH nu trebuie sa se enerveze sub nici o forma! Doar sa-i faca pe plac si sa se contrazica de dragul contrazicerii. Mind games , baby. They always work.

8. flirteaza - Asa de amuzament. Masculul cu care se produce flirtosenia nu trebuie sa fie neaparat Fat-Frumos calare pe ionorogul fermecat cu coama roz-bonbon-fuchsia. Orice fraier e bun pentru ridicat moralul.

9. paraseste - O Bitch paraseste locul faptei nu inainte insa de a sterge prudent urmele. Scorpia are grija sa intuiasca pericolul, sa anticipeze urmatoarea miscare a masculului si sa o contracareze. More specific? Proiectul trebuie abandonat in cazul in care nu se dovedeste a fi prolific pentru BITCH. Si mai clar? Da-i dreaq papucii inainte sa ti-i dea el. Calca-i in picioare orgoliu!

10. uita - Chintesenta scorpiei intruchipate este uitarea. Gen "nu lingi unde ai scuipat". Nu este permis. Odata renegat, ramane renegat. Ursuletul de plus de la prima intalnire ramane comod in locul lui pe noptiera si nimic, absolut NIMIC nu se returneaza. Asa cum toata prostia pe care masculul a regurgitat-o de-a lungul relatiei este non-refundable, asa nici the BITCH nu da nimic inapoi, ever.

11. provoaca - Sa aud un "Aleluia!". Pei da! Masculul asteapta ca muierea sa vina cu ceva nou in relatie. Daca se ajunge la monotonie e vina ei, logic. Astfel, o BITCH stie ca, fie si prin o noua metoda de a se satisface prin intermediul lui, confera masculului senzatia de a se simti capabil si cu multa vana, vai ce semizeitate a devenit brusc. Adica optim, convenabil. Get down boy!

12. insala - Natura nu iarta, si nici o BITCH nu poate face asta. Daca afla ca e inselata, insala si ea si aduce dovada. Nu e in stare? Nu-i bai. Il minte si ii spune jegosului ca si-a tras-o cu un necunoscut doar asa de experiment si ca il roaga s-o ierte. In caz ca banuie ca ala a dezvoltat o pasiune pentru amanta, the BITCH trebuie sa-si recunoasca si ea patima pentru vreun coleg de munca, de facultate etc. Primul caz se aplica doar daca masculul este un Adonis al secolului XXI, pentru ca altfel, o BITCH are dreptul ca in orice moment sa-l insele cu altul mai bun, sau doar de amuzament.

13. testeaza - O BITCH stie intodeauna sa testeze limitele ofertantului. Sa aprecieze potentialul. O BITCH stie : nu poti sa cumperi un parfum fara sa-l testezi. Vrea santal si mosc, dar genul ala de santal caruia daca ii zice "prostule", o considera gluma si fix acel mosc care nu se scandalizeaza atunci cand vine acasa in toiul noptii, ravasita si mirosind a alcool,tutun si Hugo Boss.



The BITCH's DON'Ts

1. plange - Complicat aici. Oricat de tare ar impresiona in unele cazuri, realitatea trista e ca nu merita! O pune intr-o pozitie vulnerabila. Verdict: a se incerca numai acasica cand the BITCH e singurica si se asigura ca nu o vede nimeni. Sau eventual deloc. A se incerca, de preferinta, terapie antidepresiva cu spart farfurii pe gresie.

2. face compromisuri - Oricate gogosi bullshitiene ar vinde astia prin cartile lor despre "Casnicia perfecta", "Relatia ideala" o BITCH stie clar ca nu poate face compromisuri mai mari decat "fie! treaca de la mine, poti sa te uiti azi la meci, iti aduc si bere, dar toata saptamana urmatoare speli tu vasele!". Planurile ei sunt pe primul loc si nu renunta la ele de dragul niciunui individ oricat de olimpic ar fi el la cunnilingus.

3. crede - The BITCH analizeaza individul in orice circumstanta. Cu rabdare ca altfel se sperie si fuge, pentru ca asa sunt masculii cu sange-n coaie, bravi din fire. El ii va promite marea cu sarea desi ea n-are nevoie de asa ceva. Nu crede in promisiuni, vrea actiune femeia.

4. face reprosuri - Un maaaare nu! Desi probabil masculul merita, mai bine recurge la mici trucuri cum ar fi laxativele, excesiv de multa sare in mancare, dureri de cap in momente cheie, privire nesatisfacuta la sfarsitul actului etc. Ideal ar fi: cu 3 minute inainte de momentul lui apoteotic, the BITCH se opreste brusc si intreaba nonsalant, cu o sclipire in priviri: "pot sa-mi aprind o tigara?"

5. suna - Daca a pus-o necuratu' sa aiba bucurii fluturatoare prin stomac pentru vreun Fat-Frumos, the BITCH foloseste "the grin and bear it system". Nu risca in nici un moment sa fie penibila si fraiericiul in cauza sa n-o placa. Ea da semnale vagi si in caz ca nu da roade "back off, giiirl!". Asta e! Move on! Next! The BITCH nu sta cu ochii pe telefon, si nu accepta bipuri. La fel si cu convorbirile pe mess, ea stie ca virtualul e pentru labari. O BITCH trebuie abordata.

6. e geloasa - Vai nu! In niciun caz! O BITCH nu face scene de gelozie, nu pentru ca nu ar experimenta sentimentul ci pentru ca masculul nu trebuie sa aiba in niciun moment senzatia ca daca muierea afla ca o insala ea isi taie venele! Niciodata! Dar niciodata! Gelozia inseamna vulnerabilitate, adica individul profita, adica nu e o situatie ideala.


Desigur ati observat ca sunt mai multe DOs decat DON'Ts. Asta pentru ca sunt foarte putine lucruri pe care o BITCH autentica nu-si permite sa le faca.

Stilul:
Ireverentios.Sarcastic.Superficial. Actoricesc.
si
Obscen.Artificial.Nepilduit.Agresiv.
ISSA&OANA

2 comentarii:

Sten spunea...

F tare ceea ce ati scris.Imi place ceea ce vad....sa aveti inspiratie si pentru alte capodopere :d Nice

Put a smile on your face. spunea...

Da, fain de tot, e de retinut :>