marți, 30 decembrie 2008

24 septembrie 2008

Corina.


Am dezvoltat o idiosincrasie catre cumnatica mea Corina. Pentru ca poseda genul ala de prostie clasica pe care ar fi putut-o poseda numai personajele Stan si Bran, in caz ca ar fi fost femei, blonde si politiste.

De exemplu: zi ploioasa, din zilele alea in care it was raining cats and dogs, in curte la Pissy stau la masa cumnateii George si Corina. Pissy intra pe poarta cu scuterul, ud pana la piele. Si instantaneu se incepe o discutie in care interlocutorul inteligent NU este Corina:

Corina: Unde e Oana?

Pissy: Acasa.

Corina: Pai de ce nu e aici?

Pissy: Pentru ca nu sta aici, sta la ea acasa, nu la mine acasa.

Corina: Pai du-te si adu-o aici.

Pissy: Poftim?!?

Corina: S-o aduci aici. Acasa ce face? Mai bine sta aici cu noi.

Pissy: Sa ma duc pe ploaia asta?!?

Corina: Se opreste ploaia pana ajungi tu la ea.

Ploua de 2 ore fara intrerupere iar ea era absolut sigura ca in cele 10 minute cat dura sa ajunga Pissy la mine iesea soarele, se uscau baltile si incepeau pasarelele sa cante voios zburand din pom in pom in gradina lui Ion.K: |

Incepeti sa ma intelegeti? Hai ca poate nu e cel mai elocvent exemplu, dar nu e singurul. Continuam.

Corina este genul de fata care daca vine seara acasa la prietenul ei, isi baga adidasii la el in camera ca nu cumva sa afle mama baiatului ca ea e acolo si sa creada, Doamne fereste, ca e vreo fata d-aia nesimtita si neastamparata care isi petrece noptile cu prietenul ei inainte sa se casatoreasca. Zadoiiinnnng! Asa ziceam si eu.

Corina este genul de fata care nu crede ca verisoara prietenului ei CHIAR este verisoara lui, dar stie cu siguranta ca una din fostele lui prietene[ cu care probabil inca se mai intalneste] este de fapt o verisoara de-a lui de care este foarte apropiat.

Corina este genul de fata care suna pe prietena fratelui prietenului ei ca sa stie din sursa sigura ca prietenul ei este acasa si nu la munca.

Corina este genul de fata pentru care nu conteaza ca prietenul ei a facut accident pe autostrada si are buza sparta, ochii umflati si il dor toate oasele de nu poate sa se ridice din pat [ am fost martora, deci nu vorbesc ca fizicianu’ despre Eminescu ], ci important pentru ea este ca in seara aceea el este vinovat de faptul ca ea se plictiseste si ca nu-i sta parul si ca o cicaleste taica-su si ca nu-i merge calculatorul si ca nu mai gaseste tricoul galben si toate astea pentru ca el minte si nu a facut accident ci vrea sa scape de ea o seara.

Acum ma mai intelegeti si pe mine putin? Daca da, va rog frumos , cand va intalniti cu mine, sa-mi semnati petitia conform careia cer introducerea unui nou cuvant in DEX: o corina (subst. , fem. ) = persoana de fex feminin care dintre frumusete si prostie alege prostia, pentru ca, deh, stiti si voi, frumusetea e trecatoare.

Zadoiiinnnng!

Niciun comentariu: